Welkom op de website van Vocal Group Sixties Sudden Impact!


Dit swingende ensemble is in augustus 1999 opgericht en heeft haar thuisbasis in 's-Hertogenbosch. Onder leiding van Jan-Willem van den Akker zingt het koor - in meerstemmige arrangementen - de grote klassiekers van de Sixties en Seventies.


Wij wensen je veel plezier op onze website!

 

Sudden Update:

VGSSI zingt benefietconcert Missie X-Mas en ook op Heineken Fanfare concert

25-11-2015

Op 13 december zal de Bossche Vocal Group weer optreden tijdens het Missie X-Mas benefietconcert in Muzerije. Aanvang 14.00 uur gratis tickets via info@veads.nl. Op 19 december zingen zij tevens op het kerstconcert van de Heineken Fanfare in de Anna kerk in Hintham aanvang 20.00 uur.

Missie X-Mas Band & Friends

 

 

Jubileumconcert Vocal Group Sixties Sudden Impact 28 juni

23-06-2015

DEN BOSCH - De Bossche Vocal Group Sixties Sudden Impact treedt op zondag 28 juni, vanaf 15.00 uur, in het theater van het Media Leer Park op. Ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan zullen allerlei songs de revue passeren.

Muziek Optreden 5

 

"Natuurlijk spelen wij songs van Bob Dylan , Neil Young ect, maar we laten het publiek kiezen welke songs ze willen horen. Zo is het voor ons ook bijzonder om te weten welke liedjes klaarblijkelijk in 15 jaar zijn blijven hangen" aldus muzikaal leider Jan-Willem van den Akker. Vocal Group Sixties Sudden Impact heeft twee albums uitgebracht in 2002 'Sudden Impact' en in 2011 het album 'Time'. De gratis toegang van het jubileumconcert is via de Simon Stevinweg.

Bron: Dichtbij.nl

 

 

Succes Van den Akker in Boekel

30-04-2015

BOEKEL - In Boekel vond op Koningsnacht, in een volle Nia Domo, de eerste editie van Country Meet Rock & Roling plaats. Vele regionale artiesten wisten de talrijke enthousiaste bezoekers een prima avond te bezorgen. Het optreden van de Gemertse Laura van den Elzen was één van de hoogtepunten.

Jan -Willem Van Den Akker Live 2015

Presentator/zanger Jan-Willem van den Akker beet het spits af met een akoestische set van songs van Bob Dylan en Neil Young. De sfeer zat er meteen goed in en het publiek zong uit volle borst de Dylan klassieker 'Knock'in On Heavens Door' mee.

Jan-Willem treedt solo op in Boekel

16-4-2015

Op Koningsnacht 26 april zal Bosschenaar Jan-Willem van den Akker optreden tijdens het muziek festival 'Country Meets Rock & Roling' in het Brabantse Boekel. Het muziek evenement zal worden gehouden in Nia Domo. Van den Akker zal een akoestische set spelen op piano en gitaar met songs van Bob Dylan, Neil Young en The Band. Tevens zullen o.a Laura van den Elzen en Simone Slegers acte de presence geven.

Poster optreden Jan-Willem

Full concert nu online

2 januari 2015

Het Missie X-Mas Benefietconcert met Vocal Group Sixties Sudden Impact nu online;

 

Benefietconcert groot succes !!

8-12-2014

 

DEN BOSCH - Op zondag 7 december vond het Missie X-Mas benefietconcert plaats. De ruim 300 aanwezigen kregen een keur van artiesten voorgeschoteld. De Missie X-Mas band wist op zeer deskundige wijze alle artiesten te begeleiden.

Vocal Group Sixties Sudden Impact   Jan-Willem van den Akker live Henriëtte , Sylvia En Juliëtte

Vocal Group Sixties Sudden Impact live 2014 tijdens het Benefietconcert Missie X-Mas in De Muzerije

"Dit is toch echt geweldig, tjonge tjonge wat kan dat meisje ( Laura van den Elzen ) zingen zeg, niet normaal meer" "Het concert was gewoon van a tot z helemaal vet, vanaf het allereerste nummer ben ik al helemaal in mijn hum" zomaar wat kreten die om je heen klonken tijdens het Missie X-Mas concert. Goede doelen doen het al jaren goed maar een doel voor je eigen stad is toch speciaal. De Missie X-Mas band had de lat hoog gelegd maar slaagde glansrijk. "Die band is gewoon echt te gek wat mooi dat ik met hen heb mogen spelen" aldus zangeres Jony van Beers.

Jan-Willem van den Akker & Jony van Beers Vocal Group Sixties Sudden Impact

Jan-Willem van den Akker & Jony van Beers - Judith, Miriam, Chantal en Jony

De Missie X-Mas band bestond uit:Jan Willem van den Akker (zang) tevens presentator, bandleider Paul Damen (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en Ferd Berger (gitaar). de optredende artiesten, Bieke Wijnhoven, Linda Pelders, Nicole de Koning, Jony van Beers, Rianne Popelier-Coronel, Laura van den Elzen, Frank de Bie, De Fermaatjes en Vocal Group Sixties Sudden Impact waren op dreef en wisten het publiek te pakken.

 

11-11-2014

Opname CD single Missie X-Mas 2014 in studio 31 in 's-Hertogenbosch.

Den Bosch - Bossche artiesten steunen Missie X-Mas door het uitbrengen van een CD single en een groot benefietconcert in De Muzerije op 7 december.

"We hadden het idee om een CD single uit te brengen waarvoor de opbrengsten naar Missie X-Mas gaan. Het idee was om de bekende Do They Know It's Cristmas opnieuw uit te brengen maar na lang wachten kwam er geen goedkeuring. Nu weten we waarom , de bekende hit wordt opnieuw uitgebracht ten bate van het Ebola virus" zegt initiatiefnemer Jan-Willem van den Akker ( Media Presentaties) , bestuurslid van VEADS.

1897705_10202246760089419_8347685020870501160_nedited

Samen met de bekende Bossche drummer Paul Damen en Brigitte Vis van Jan Vis Artiesten & Evenementen is er gekeken naar een oplossing. Uiteindelijk is er gekozen voor een zelf geschreven song. "We moesten dus wel iets anders gaan zoeken. Gelukkig had Jan-Willem nog een aantal ongebruikte songs liggen en daar hebben er eentje van bewerkt" zegt Paul Damen. De CD single inmiddels bijna klaar , de Missie X-Mas band heeft zijn bijdrage geleverd bij Studio 31. Op 7 december tijdens het benefietconcert in De Muzerije zal de CD single gepresenteerd gaan worden.

Orva Radio Live 2014

12 april 2014

Concert live opnames ORVA Radio  

Setlist: 

 • Lay Down Your Weary Tune
 • Military Madness 
 • Blowin' In The Wind ( Jan-Willem van den Akker )
 • Just A Song Before I Go
 • Like A Hurricane
 • Evangeline
 • Heart Of Gold
 • Twilight
 • Roll On John ( Jan- Willem van den Akker )
 • Almost Cut My Hair
 • As I Went Out One Morning
 • Simple Man
 • Something
 • After The Goldrush
 • The Weight

 

Voor 2014

In 2014 staan weer een aantal optredens op het programma. Zo zullen we zingen live voor de luisteraars van de Orva en zelf weer een optreden verzorgen voor onze fans. Data zijn hiervoor nog niet bekend. En we zijn met iets heel bijzonders bezig, waar we nog geen mededelingen over kunnen doen. Hou daarom deze website in de gaten!

 

 • 21-12-2013: Gala-gasten verwelkomen met niet-traditionale kerstliedjes bij Zeilvereninging Viking Den Bosch
 • 20-12-2013: Optreden voor het goede doel: MIssie X-mas Den Bosch
 • 14-12-2013: Kerstconcert met Harmonie Oude Post in Engelen

 

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN
Vocal Group Sixties Sudden Impact | p/a Musselstraat 60 | 5212 EA 's-Hertogenbosch

Gerealiseerd door Yoron en iZiWEB